Інноваційні технології в дошкільній освіті - Кузнєцова, Катерина Сергіївна; Танявська, Ярина Андріївна; Комісарик, Марія; Беспалько, Ганна Михайлівна (Видавничо-інформаційний центр «Місто», 2023)
Курс «Інноваційні технології дошкільної освіти» є складовою частиною циклу професійної підготовки для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності «Дошкільна освіта» та відноситься до обов'язкових навчальних дисципліни. У навчальному посібнику розкрито провідні засади, сутність і особливості педагогічної інноватики, розглянути різноманітні аспекти готовності педагога до інноваційної діяльності з урахуванням пріоритетів сучасної освіти. Теоретичні питання інноваційної діяльності в закладі дошкільної освіти розглядаються в контексті з практичними завданнями для студентів, тестовими перевірками знань, блоком контролю і самоконтролю.
Keywords: інновація; інноваційні педагогічні технології в галузі дошкільної освіти; дошкільна освіта