Сушинська І. Культурно-освітня діяльність товариства «Просвіта» у Галичині 1868-1914 рр.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Сушинська, Ірина (My University, 2023)
Сушинська І. Культурно-освітня діяльність товариства «Просвіта» у Галичині 1868-1914 рр.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.