Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (2022 року). Природничі науки (секція географічні науки, підсекції: геодезія та землеустрій, картографія та ГІС-технології) - Мельник, Антон Анатолійович (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
До збірника увійшли статті студентів географічного факуль-тету спеціальності 193 “Геодезія та землеустрій”, підготовлені до щорічної студентської наукової конференції університету.
Геодезії, картографії та управління територіями
Keywords: Тези; Студентська конференція