Патріотичне виховання на уроках математики та на позаурочних заходах в основній школі ЗЗСО. Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича (25-26 квітня 2023 р.) Факультет математики та інформатики. – Чернівці: Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2023. - С. 95-96. (Науковий керівник – Боднарук С.Б.) - Поліщук, Олеся (Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича ((25-26 квітня 2023 р.) Факультет математики та інформатики, 2023)
Досліджуються методичні особливості впровадження патріотичного виховання на уроках математики та на позаурочних заходах в основній школі ЗЗСО
Keywords: Research Subject Categories::MATHEMATICS