Археологічні студії Р. Ф. Кайндля - Ільків, Микола (Книги – XXI, 2016)
Збірка історичних розвідок та спроба наукового осмислення багатої дослідницької спадщини визначного європейського вченого – Раймунда Фрідріха Кайндля. Автори із Чернівців, Відня, Інсбрука, Ґраца та Ауґсбурґа представляють та критично інтерпретують внесок Р. Ф. Кайндля у вивчення історії, етнографії та археології Буковини.
Archaeological studies of R. F. Kaindl
Keywords: Р. Ф. Кайндль; R. F. Kaindl; Буковина; Чернівецький університет; археологія; історія археологічної науки; трипільська культура; Чернівці; Шипинці