СПЕЦИФІКА ВИКОРИСТАННЯ ДІАГНОСТИЧНИХ РОБІТ В НОВІЙ УКРАЇНСЬКІЙ ШКОЛІ - Предик, Аліна Анатоліївна; Дзіняк, Каріна (РДГУ, 2023)
В статті розкривається проблема діагностики та зазначається важливість її використання в роботі Нової української школи. Автором визначено важливість впровадження в діяльність початкової освіти діагностичних робіт на кожному уроці, представлено спеціфічні особливості використання діагностичних робіт на різних етапах уроку.
Keywords: контроль; оцінювання; діагностика; діагностичні роботи