Методичні рекомендації для написання курсових робіт студентами четвертого курсу спеціальності 122 "Комп’ютерні науки". Навчально-методичний посібник. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчально-методичному посібнику приведено рекомендації для написання курсових робіт студентами четвертого курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Описані мета та задачі виконання курсової роботи, відзначено особливості вибору теми, вказано послідовність виконання, структурні елементи курсової роботи, вимоги до оформлення та критерії оцінювання. Посібник призначено для студентів та викладачів, задіяних у написанні та оцінюванні курсових робіт вказаного освітнього рівня та спеціальності. З повним текстом навчально-методичного видання можна ознайомитися в Moodle.
У навчально-методичному посібнику приведено рекомендації для написання курсових робіт студентами четвертого курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Описані мета та задачі виконання курсової роботи, відзначено особливості вибору теми, вказано послідовність виконання, структурні елементи курсової роботи, вимоги до оформлення та критерії оцінювання. Посібник призначено для студентів та викладачів, задіяних у написанні та оцінюванні курсових робіт вказаного освітнього рівня та спеціальності. З повним текстом навчально-методичного видання можна ознайомитися в Moodle.
Keywords: Курсова робота; 4 курс; методичні рекомендації