ОСНОВИ ГРАФІЧНОГО ДИЗАЙНУ - Пазюк, Роман Володимирович; Віщак, Юліанна Сергіївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У навчальному посібнику «Основи графічного дизайну» викладено основні правила, принципи, ідеї та завдання графічного дизайну. Складається з п'яти розділів, списку використаних джерел та переліку творчих завдань.
Keywords: графічний дизайн; графіка; колористика; типографіка; штучний інтелект в дизайні; історія дизайну; творчі завдання