Російсько-китайські відносини: витоки, характер, перспективи - Панасюк, Володимир Володимирович (ЧНУ, 2021)
This master's thesis is presented for defense in the specialty "International Relations" at the Yuri Fedkovych National University of Chernivtsi.
Keywords: Міжнародні відносини, російсько-китайські відносини