Проблемні питання оптимізації використання землекористувань - Беспалько, Руслан; Хрищук, С.Ю. (Геодезія, картографія і аерофотознімання: Міжвідомчий наук.-тех. зб, 2013)
Розкрито питання сучасного трактування поняття "оптимізація землекористування". Досліджено особливості оптимізації та раціоналізації землекористування. Проаналізовано основні проблеми оптимізації землекористувань.
Keywords: оптимізація землекористування; оптимізація структури землекористування; оптимізація ландшафтів; масштабна оптимізація; земельне законодавство