УПРАВЛІННЯ ФІНАНСОВОЮ САНАЦІЄЮ ПІДПРИЄМСТВА - Ковальчук, Наталя Олександрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчально-наочний посібник дасть можливість здобути знання щодо управління фінансовою санацією підприємства, порядку складання та погодження плану фінансової санації, методики проведення санаційного аудиту та санації балансу, джерел фінансування санаційних заходів, економіко-правових аспектів санації, банкрутства та ліквідації підприємств, методики оцінки вартості майна підприємства та особливостей санаційної реструктуризації. Для здобувачів вищої освіти економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців-практиків і читачів, які цікавляться сучасними економічними процесами, зокрема питаннями санації, реструктуризації та ліквідації підприємств.
Keywords: фінансова криза; фінансова санація; управління фінансовою санацією підприємства; санаційний аудит; санація балансу; санаційна реструктуризація; внутрішні джерела фінансування санації; зовнішні джерела фінансування санації; оцінка вартості підприємства