Креативні практики у створенні концептуальних закладів сфери гостинності - Калінін, Матвій Сергійович; Круль, Галина Ярославівна; Заячук, Оксана Григорівна (Київ : КНУТД, 2025)
У роботі досліджено використання тематизації та концептуалізації як інструментів підвищення конкурентоспроможності готелів і ресторанів. Автори розглядають еволюцію концептуальних закладів від XIX століття до сьогодення, акцентуючи на важливості персоналізації клієнтського досвіду
Keywords: сфера гостинності; концепція; готелі; ресторани; тематизація закладів гостинності