Особливості впровадження робочих зошитів з друкованою основою у процес індивідуалізації навчання школярів. - Шевчук, Кристина; Ціпемука, Діана (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича,, 2021)
Стаття розкриває особливості використання в початковій школі зошита з друкованою основою.
Keywords: робочий зошит з друкованою основою, початкова школа