Промислова електроніка. Ч. 1 - Андрущак, Галина Олегівна; Козярський, Іван Петрович; Майструк, Едуард Васильович (Чернівецький національний університет, 2021)
Навчальний посібник містить принцип дії, характеристики, пара-метри та області застосування електронних напівпровідникових при-ладів; будову та роботу пристроїв інформаційної електроніки: підсилю-вачів напруги змінного та постійного струмів, імпульсних і цифрових пристроїв, виконаних на основі дискретних елементів та інтегральних мікросхем; пристроїв енергетичної електроніки: вентильних ведених мережею та автономних перетворювачів. Для студентів спеціальностей «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», а також для студентів інших спеціальностей фізико-технічного профілю вищих навчальних закладів.
Keywords: промислова електроніка