Лінгвалізація тактильних засобів комунікації в драматичному тексті Лесі Українки - Струк, Іванна Михайлівна (Чернівці: Чернівецький нац. університет, 2021)
Проаналізовано тактильні засоби спілкування драматичному тексті Лесі Українки, яка через ремарки майстерно передає найтонші відчуття та почуття дійових осіб, їхні бажання чи ставлення до співрозмовників у різноманітних комунікативних ситуаціях.
Keywords: Леся Українка; невербальна комунікація; тактильні засоби