Семінари зі стилістики англійської мови - Грижак, Людмила Михайлівна; Львова, Надія Леонідівна; Микитюк, Ірина Володимирівна; Грижак, Людмила Михайлівна (Чернівецький нац. ун-т, 2021)
Навчальний посібник для семінарських занять з дисципліни "Стилістика" представлений сукупністю змістових компонентів, які включають теми семінарських занять, стисле викладення теоретичного матеріалу, питання для обговорення теоретичних положень курсу, списки рекомендованої літератури для самостійного опрацювання пропонованої тематики, питання для самоконтролю якості отриманих знань, практичні завдання, спрямовані на закріплення теоретичного матеріалу та формування навичок лінгвостилістичного аналізу тексту. Завдання розраховані на студентів та викладачів факультетів іноземних мов.
Keywords: стилістика