Професор Мирон Кордуба : українська географічна спадщина - Руденко, Валерій Петрович; Грек, К.В. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У виданні висвітлюється життєвий та творчий шлях професора Мирона Кордуби в географії. Досліджується його українська географічна спадщина. Публікується кілька маловідомих географічних розвідок проф. Мирона Кордуби.
Keywords: Мирон Кордуба