Денжанський Д. Суспільна та культурно-освітня діяльність Констянтини Малицької(кінець ХІХ – початок ХХ ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Денжанський, Денис (My University, 2023)
Денжанський Д. Суспільна та культурно-освітня діяльність Констянтини Малицької(кінець ХІХ – початок ХХ ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.