Структури даних та алгоритми - Довгунь, Андрій Ярославович; Карачевцев, Артем Олегович; Яцько, Оксана Мирославівна (Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича, 2024)
У посібнику подані короткі теоретичні відомості з дисципліни «Структури даних та алгоритми». Наведені теоретичні відомості, типові приклади виконання таких розділів навчальної дисципліни, як основи теорії складності алгоритмів, статичні та динамічні структури даних, основи використання бібліотеки STL тощо. Для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки».
Навчально-методичний посібник
Весь обсяг навчального посібника є можливість переглянути у відповідно курсі системи Moodle
Keywords: Програмування, структури даних, теорія алгоритмів, динамічні структури даних