Фінансове право як компроміс публічного та приватного інтересу в соціумі - Vdovichen, Vitalii (Право і суспільство., 2014)
У статті автором проведено дослідження фінансового права в якості ком промісу публічних та приватних інтересів у соціумі. Визначено поняття та осо бливості публічного інтересу у фінансовому праві. Проаналізовано сутність приватного інтересу. У результаті проведеного дослідження встановлено спе цифіку взаємодії публічних та приватних інтересів у фінансовому праві.
Keywords: фінансове право; доктрина фінансового права; компроміс; публічний інтерес; приватний інтерес