Психологічні особливості корпоративної культури організації - Попович, Оксана Олександрівна (My University, 2021)
Корпоративна культура – це відповідна система як формальних так і неформальних правил діяльності та її норм. Сукупність звичаїв і традицій, взаємозв’язок індивідуальних і групових інтересів колективу організації, особливостей поведінки співробітників тієї чи іншої організаційної структури. Корпоративна культура це не лише взаємостосунки, норми та цінності котрі існують всередині колективу співробітників, а й стиль керівництва, показники рівня задоволеності працівників умовами в яких вони працюють, здатність до взаємної співпраці та здатність членів колективу до ідентифікації себе з організацією загалом і перспективами її розвитку зокрема.
Keywords: корпоративна культура, організаційна культура, групові інтереси колективу, стиль керівництва