ПОДВІЙНІ СТАНДАРТИ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Kambur, Andrii (Одеса: ФОП Бондаренко М.О., 2021, 2021)
У статті йдеться про те, що соціальний працівник може вимушено стати носієм “подвійного стандарту”, і його професійна поведінка набуватиме двоїстого, нестійкого, суперечливого характеру.
Keywords: соціальна робота; подвійні стандарти