УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС – ПРОЦЕСАМИ, ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ТУРИСТИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Данькевич, Максим Олександрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні засади, сучасні підходи та практичні аспекти удосконалення системи управління бізнес – процесами туристичного підприємства в умовах зростаючої конкуренції та динамічного розвитку туристичного ринку. Обґрунтовано роль бізнес – процесів у формуванні конкурентних переваг та забезпеченні стійкого функціонування підприємства.
IMPROVEMENT OF THE BUSINESS PROCESS MANAGEMENT SYSTEM AS A TOOL FOR ENHANCING THE COMPETITIVENESS OF A TOURISM ENTERPRISE
Keywords: туристичне підприємство, бізнес-процес, конкурентоспроможність, модель туристичного підприємства