Задачі прикладного характеру: математика - хімія - Хриптун, Ельвіра (My University, 2023)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.
Keywords: Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.