АЛГОРИТМІЗАЦІЯ ТА ПРОГРАМУВАННЯ - Фратавчан, Валерій; Фратавчан, Тоня; Лазорик, Василь (My University, 2022)
Посібник містить матеріали для засвоєння початкового курсу програмування мовами С/С++ для консольного та віконного програмного інтерфейсу. Призначенням посібника є ознайомлення з синтаксисом базових інструкцій мов програмування С/С++, отримання початкових навичок алгоритмізації та програмування, засвоєння набору елементарних алгоритмів. Посібник побудований як лекційно-практичний курс. Послідовно розглядаються теми, які пов’язані з питаннями введення та виведення даних, проведення математичних та логічних обчислень і перетворень, моделювання множинних та матрично-векторних операцій, обробки текстових даних, використання динамічних даних та динамічних структур даних, обробки файлової інформації, застосування парадигми процедурного програмування. Лекційний теоретичний матеріал кожної теми доповнений великою кількістю прикладів та програмних стереотипних фрагментів. У плані практичної та самостійної підготовки до кожної теми додається комплект завдань до лабораторних робіт.
Повну версію книги можна знайти в системі Moodle за адресою відповідного курсу "Алгоритмізація і програмування"
Keywords: алгоритми, середовище розробки, С/С++,структури, функції, рекурсії, динамічна пам'ять