Новітні методи і системи багатофункціональної Мюллер-матричної поляризаційної і флуоресцентної томографії мікро- та наноструктури мереж біологічних кристалів : Інформаційний лист про виконану роботу у 2021 році в рамках реалізації проекту із виконання наукових досліджень і розробок. - (:unkn) unknown (My University, 2021)
Вперше розроблена оптична технологія багатофункціональної Мюллер-матричної поляризаційної та флуоресцентної томографії, яка не має світових аналогів, і включає новітні методи 2D поляризаційної реконструкції полікристалічної мікроструктури біологічних шарів - розподілів параметрів фазової та амплітудної анізотропії; лазерно-індукованої автофлуоресцентної поляриметрії наноструктури біологічних препаратів.
Keywords: Мюллер-матрична томографія