Сучасні системи управління базами даних - Мельник, Василь; Мельник, Галина (My University, 2025)
Навчальний посібник містить теоретичний матеріал та методичні рекомендації для виконання лабораторних та практичних завдань з курсу Сучасні системи управління базами даних». Для студентів факультету математики та інформатики
Навчальний посібник
Keywords: Бази даних; СУБД; SQL