Поняття цивільно-правової відповідальності як об’єкта страхування - Nykyforak, Volodymyr; Никифорак, Володимир Михайлович (Чернівецький національний університет. Видавництво "Рута"., 2000)
The basic features of civil liability, which have the important value for insurance are considered, and also the concept of the insurance's object is disclosed.
Keywords: відповідальність; об'єкт страхування; предмет страхування; договір страхування цивільно-правової відповідальності