Методика виховання естрадно-вокальних навичок у дітей середнього шкільного віку - Калинич, Євгенія Михайлівна (My University, 2021)
Проблема виховання естрадно-вокальних навичок у дітей середнього шкільного віку широка і багатогранна. Її наукова розробка природно випливає із вимог, що постають перед вчителем музики та впливає на теорію й практику музичної освіти. Навколо питань, які стосуються природи виховання естрадно-вокальних навичок, сутності процесу їх формування, вікових особливостей точаться наукові дискусії. Виховання естрадно-вокальних навичок справляє важливий вплив на загальний розвиток школяра, оскільки є важливим засобом формування його особистісних та духовних якостей. Проблема естрадно-вокальних навичок – одна з центральних у музико-психологічних дослідженнях, і її вирішення може вплинути на практику музичної освіти. Без сумніву вплив музичного мистецтва на розвиток творчої діяльності дітей середнього шкільного віку дуже великий.
Keywords: Естрадно-вокальне мистецтво, естрадно-вокальні навички, учні середнього шкільного віку