Особливості формування та проходження катастрофічного паводку 11 серпня 2010 року на території водозбору р. Путила - Настюк, Микола Григорович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2011)
Досліджено особливості формування та проходження швидкоплинного, катастрофічного паводку в басейні р.Путила 11 серпня 2010 року. Розраховано значення максимальних витрат води. Проаналізовано вплив паводку на народне господарство в межах басейну р.Прут.
Keywords: басейн річки; паводок; зливові опади; витрата води; похил