Техніка спектроскопії : навчальний посібник - Солтис, Ірина Василівна (Чернівецький національний університет імені Юрія ФедьковичаьвьЬАЬФБЬФЮ, 2022)
У даному посібнику викладено теоретичні основи роботи спектральних приладів, їх основні характеристики та методи вимірювань у спектрах. Посібник складено на базі лекційного курсу «Техніка спектроскопії». Для студентів, які навчаються за спеціальністю 155 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка.
Keywords: Спектр; Призмові спектральні прилади; Дифракційні спектральні прилади; Інтерференційні спектральні прилади; Модуляційні спектральні прилади