Задачі з параметрами. Практикум. Частина І: Навчальний посібник - Петришин, Роман Іванович; Житарюк, Іван Васильович; Мартинюк, Ольга Василівна; Колісник, Руслана Степанівна (Видавництво Людмила, 2021)
У посібнику запропоновано змістовно-методичну лінію задач з параметрами, яку виокремлено за темами, що входять в програму загальноосвітнього курсу математики і відповідають Державному стандарту освітньої галузі «Математика». Наведено приклади розв’язаних задач з параметрами для ілюстрації певних видів рівнянь, нерівностей і їх систем та засвоєння відповідних методів розв’язування задач з параметрами. У кінці першого розділу та підпунктів другого розділу приведено завдання з відповідями для самостійного розв’язування. Матеріал посібника буде корисним студентам ЗВО спеціальності «Середня освіта (математика)», учителям математики, учням ЗЗСО при підготовці до ДПА та ЗНО.