Просодичні параметри невербального спілкування в рукописних апокрифічних збірниках XVII – XVIII ст. - Бичкова, Тетяна ("Молодий вчений", 2022)
У статті проаналізовано просодичні компоненти невербального спілкування та засоби їх омовлення в рукописних збірниках XVII–XVIII ст.
Keywords: невербальне спілкування; просодичні засоби; вербалізація