Формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні - Zybareva, Oksana V.; Lopatynskyi, Yurii; Kobelia, Zoriana; Кифяк, Вікторія; Lopashchuk, Inna; Liubov, Vodianka; Stakhova, Nataliia (My University, 2024)
Мета конференції - аналіз та узагальнення нових теоретичних і прикладних результатів щодо формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємницьких структур в Україні, виявлення наукового та творчого потенціалу, забезпечення онлайн платформи для вільного обміну думками та реультатами наукових досліджень, підтримка наукової діяльності. Актуальність конференції визначається широким колом питань, які плануються до обговорення та об'єднані у три основні блоки: "Розвиток підприємницьких структур як основа стабілізації національної економіки", "Економічна безпека підприємницьких структур", "Соціально-економічний розвиток підприємств видавничо-поліграфічної галузі"
Keywords: підприємництво, економічна безпека, стратегія розвитку підприємств, оподаткування підприємницьких структур, антикризове управління підприємством, підприємницький успіх