Заходи щодо відновлення платоспроможності боржника як шлях подолання банкрутства: монографія - Butyrskyi, Andrii (Чернівці: Книги - XXI, 2008)
У монографії системно викладено теоретичні й методологічні підходи до правового регулювання заходів щодо відновлення платоспроможності боржника у процедурі банкрутства. Проаналізовано історичні передумови становлення згаданого інституту та зарубіжний досвід правового регулювання. Визначено і систематизовано заходи щодо відновлення платоспроможності боржника. Автором викладено теоретичні висновки та практичні рекомендації щодо вдосконалення Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом". Для наукових працівників, викладачів, студентів, судді господарських судів, арбітражних керуючих, юристів та економістів.
Keywords: банкрутство; неплатоспроможність; заходи щодо відновлення платоспроможності боржника; боржник; мораторій; санація; кредитори; процедура банкрутства