Предметно-методична підготовка майбутніх вчителів з використанням здоровʼязбережувальних технологій - Бигар, Ганна (My University, 2025)
Встановлено, що у межах предметно-методичної підготовки майбутніх учителів значущими стають знання про здоров’я і здоров’язбереження, а також актуалізується необхідність освоєння здоров’язбережувальних технологій. Запропоновано з метою засвоєння предметних знань щодо здоров’язбереження та здоров’язбере-жувальних технологій і їхнього практичного використання реалізувати під час вивчення дисциплін психолого-педагогічного циклу (психогімнастики, релаксаційні хвилинки, аутотренінги, дихальні гімнастики).
Keywords: предметно-методичні підготовка; компетентність; майбутні вчителі; здоров’язбережувальні технології.