Підстави класифікації судових помилок у цивільному судочинстві України - Savchyn Савчин, Nelia Неля (Юридична Україна, 2013)
В даній статті викладено основні існуючі в теорії цивільного процесуального права класифікації судових помилок на певні види. Охарактеризовано деякі із вказаних видів судових помилок. На основі проведеного аналізу доповнено існуючі в науці цивільного процесу класифікації судових помилок власними. Сформовано єдину групу підстав класифікації судових помилок в цивільному судочинстві України на види.
Keywords: цивільний процес; цивільне судочинство; судова практика; судові помилки; судове рішення