Оцінка безпеки і якості харчових продуктів : методичні рекомендації до лабораторних робіт - Sema, Oksana; Sachko, Anastasiia (My University, 2024)
Методичні рекомендації містять вказівки до лабораторних робіт, запланованих із курсу «Оцінка безпеки і якості харчових продуктів», зокрема подані методики сучасних методів моніторингу контамінантів, які можуть бути у продовольчій сировині та готовій продукції, і отже негативно впливають на здоров’я населення.
Keywords: оцінка безпеки; якість продукції; контамінанти; шкідливі речовини