Формування соціокультурної компетентності майбутніх учителів на етапі професійної підготовки - Костащук, Оксана Іванівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У статті йде мова про особливості формування соціокультурної компетентності майбутніх учителів на етапі професійної підготовки.
Формування соціокультурної компетентності майбутніх учителів на етапі професійної підготовки
1
Keywords: соціокультурна компетентність, соціальні цінності