Формування мотивації до оздоровчо-рекреаційної рухової активності у дітей 10–15 років в умовах табору відпочинку - Кордяк, Олександр Сергійович (My University, 2025)
Досліджено мотиваційні пріоритети дітей 10–15 років до оздоровчо- рекреаційної рухової активності в умовах табору відпочинку. Проведено аналіз теоретико-методичних підходів, визначено мотиваційні фактори та апробовано програму формування стійкої мотивації. Результати експерименту свідчать про підвищення внутрішньої мотивації, зацікавленості у різних видах рухової активності та готовності до систематичних занять.
Keywords: мотивація, рухова активність, оздоровчо-рекреаційна діяльність, діти 10–15 років, табір відпочинку.