Внутрішньогосподарський контроль: практикум - Танасієва, Марина; Kovalchuk, Tetyana (Технодрук, 2021)
Практикум підготовлено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Внутрішньогосподарський контроль», яку включено до Освітньо-професійної програми підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування». Практикум дозволить здобувачам вищої освіти реалізувати та закріпити теоретичні знання з дисципліни в процесі виконання відповідних практичних завдань, виробничих ситуацій і тестових завдань; отримати навички застосування методів і способів внутрішнього контролю і навчаться приймати адекватні управлінські рішення; поглибити свою професійну підготовку у сфері контролю та управління підприємством з використанням обліково-аналітичної інформації. Практикум призначений для аудиторної та самостійної роботи здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» .
Keywords: внутрішній контроль; контроль; управління