Блукаючі зірки (сюїта для симфонічного оркестру): навчальний посібник / упорядкування та вступна стаття Ю. В. Каплієнко-Ілюк. - Затуловський, Леонід Борисович; Каплієнко-Ілюк, Юлія Володимирівна (Чернівці: «Місто», 2019. 96 с., 2019)
Сюїта «Блукаючі зірки» Леоніда Затуловського—один з найяскравіших та найпопулярніших творів буковинського композитора. Нотне видання у вигляді партиури для симфонічного оркестру та вступна стаття, яка представляє музикознавчий аналіз твору та розкриває особливості творчого стилю Л. Затуловського, може використовуватись як навчальний посібник для викладачів і студентів мистецьких спеціальностей закладів освіти та культури, до курсів з історії музики, проблем сучасної музичної культури, розвитку музичної культури та мистецтва на Буковині, оркестрового класу.