Полікультурне виховання учнів початкової школи у позакласній роботі - Предик, Аліна Анатоліївна; Найдиш, Тетяна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
The article analyzes the views of scientists regarding multicultural education and reveals the essence, content and types of multicultural education of younger schoolchildren in extracurricular activities.
Полікультурне виховання учнів початкової школи у позакласній роботі
Keywords: полікультурність; полікультурне виховання; позакласна робота