Використання адвокатами штучного інтелекту при наданні професійної правничої допомоги - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2023)
У тезах конференції досліджено питання застосування можливостей ШІ у адвокатській діяльності та зроблено висновок, що при роботі з інформацією, яку надає ШІ, адвокат зобов’язаний перевіряти її у першоджерелах, а у договорі з клієнтом передбачити окремий пункт договору, чи дозволяє клієнт адвокату використовувати при надання правничої допомоги ШІ та в якому обсязі. За виконання цих умов ШІ може стати вагомим допоміжним інструментом.
Keywords: адвокат; штучний інтелект; адвокатська діяльність