Матримоніальні зв'язки родин буковинських православних священників Ганицьких, Козаків та Тимінських в ХІХ - на початку ХХ ст. - Чучко, Михайло Костянтинович; Chuchko, Mykhailo (XIV Буковинська міжнародна історико-краєзнавча конференція. Тези доповідей. Чернівці, 27-26 жовтня 2023 р. Чеpнiвцi: Tеxнодpук, 2023, 2023)
Розглядаються матримоніальної стратегії в середовищі православного буковинського духовенства на прикладі священницьких родин Ганицьких, Козаків та Тимінських
Matrimonial relations of the families of the Bukovyna Orthodox priests of Hanitskyi, Cossacks and Tyminskyi in the 19th - at the beginning of the 20th century.
Тези конференції
Keywords: Буковина, православні священники, Ганицькі, Козаки, Тимінські, буковинська єпархія, Буковинська митрополія, матримоніальні зв'язки