Інформаційні бази даних правових позицій Верховного Суду – інноваційне рішення для забезпечення принципу юридичної визначеності - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2025)
У тезах конференції доведено, що використання технологій пошуку ревалентних висновків ВС сприяє дотриманню принципу правової визначеності та покращує точність ухвалення рішень.
Keywords: адміністративне судочинство; правова позиція Верховного Суду; зразкові справи; принцип правової визначеності