Фінансовий менеджмент у схемах і таблицях - Корбутяк, Аліна Георгіївна; Ковальчук, Наталя Олександрівна; Сокровольська, Наталя Ярославівна; Юрій, Едуард Олександрович; Гаватюк, Людмила Станіславівна (My University, 2021)
Запропонований навчальний посібник висвітлює теоретичні і практичні основи функціонування суб’єктів господарювання в системі фінансового менеджменту. У ньому знайшли висвітлення багато проблем, що стосуються розуміння сутності, призначення, необхідності фінансового менеджменту в сучасних умовах розвитку економіки, методики оцінки фінансових показників і оптимізації структури капіталу Рекомендовано для викладачів і студентів вищих навчальних закладів, а також всіх тих, кого цікавить проблематика ефективного управління фінансовими ресурсами підприємств.
Keywords: менеджмент, управління, фінансові ресурси, ефективність