Форми виходу підприємств на зовнішні ринки - Підгірна, Валентина Никифорівна (ГО “Наукова спільнота”, 2021)
Організація міжнародної діяльності фірми передбачає вибір способу виходу на закордонні ринки, який залежить від мети підприємства, масштабів діяльності, характеру товару й намірів контролювати продаж. Враховується також потенційний обсяг продажу, витрати й інвестиції на організацію руху товарів, наявність підготовленого персоналу (продавців) та інші умови.
Форми виходу підприємств на зовнішні ринки
Економічної географії та екологічного менеджменту
Keywords: Зовнішньоекономічна діяльність; Торгівля; Торгові посередники; інвестиції