Матеріали ІІ Міжнародної молодіжної конференції «Платон мені друг, але істина дорожча»: теоретико-практичні та методологічні аспекти розвитку сучасних гуманітарних наук - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
У Збірнику представлені результати теоретичних і практичних досліджень у галузі сучасної гуманітаристики: філософії, літературознавства, лінгвістики, релігієзнавства, богослов’я, культурології. Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної молодіжної конференції, яка присвячена другій річниці діяльності Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених філологічного факультету. Конференція була організована та проведена Радою молодих вчених філологічного факультету та Радою молодих вчених факультету іноземних мов Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Keywords: філософія; культурологія; релігієзнавство; богослов'я; літературознавство; методика викладання гуманітарних дисциплін; лінгвістика