Структурно-семантичний і прагматичний підходи до інтерпретації біблійного інакомовлення в сучасній німецькомовній публіцистиці - Заполовський, М.В. (Книги-ХХІ, 2012)
У статті висвітлюються особливості інтерпретації біблійного інакомовлення. Звертається увага на структурно-семантичний та прагматичний підходи до пояснення біблійних притч у сучасній німецькомовній публіцистиці.
Keywords: інакомовлення, експліцитність, імпліцитність, інтерпретація, семантика, прагматика, контекст